TILMELD DIG VANLØSE BOOTCAMP 

Vi træner sammen udendørs i 8 uger og viser dig, hvordan du kan meget mere. Få mere energi & overskud Tilmeld Dig Nu

Flere End 200 Deltagere Har Allerede Fået Meget Mere... Vil Du Også Mere?

Hvordan foregår træningen?

Vi har hold tirsdage kl 17. (se tilmelding). Træningen varer mellem 45-55 minutter alt efter antal deltagere. Træningen er en kombination af puls og styrke, men primært styrketræning af hele kroppen, både med kropsvægt og redskaber. Alle kan være med uanset niveau, alder og køn.

• Træningen tilpasses så alle får udfordring, men der er ikke tale om personlig træning på holdet.

Hvem henvender vi os til?

Vi henvender os til dig, der gerne vil tabe dig og måske har prøvet forskellige slankekure, men nu gerne vil finde en mere holdbar løsning og som ikke bryder dig om at gå i et fitnesscenter, eller bare gerne vil lidt ud. Vi hjælper dig med at tabe dig uden at miste muskelmasse, at finde nogle løsninger du kan leve med og som giver dig mere energi og glæde.

• Der er typisk mellem 10-14 deltagere pr. hold og prisen er KUN 795,- pr. deltager for et forløb på 8 uger. 

• Selve træningen foregår ved damhussøen Vanløse (præcis lokation kan ses efter tilmelding)

Vi tilbyder dig følgende:

• 8 x holdtræning
 
• Bodyscanning & kropsanalyse

• Kostanalyse og ernæringsvejledning

• Støtte, fællesskab & motivation

• Nedgang i fedtprocent og opbygning af muskelmasse

• Fællesskab med andre ligesindede

• Mulighed for personlig vejledning og sparring

Er Du Klar Til At Starte Et Bootcamp Forløb ?

Se & Læs Et Par Succeshistorier

Din succes er vores succes!

Lad dig inspirere af de fantastiske mennesker i vores fællesskab. Træningen er for alle, uanset om du vil tabe dig eller blive stærkere. Du får altid den perfekte kombination af personlig holdtræning, kostvejledning og coaching, der sikrer dig et livslangt resultat.

Vi tror ikke på quick fixes eller restriktive slankekure. Vi tilbyder sunde vaner og motion, der passer til dit liv og din hverdag. Vi tager dig i hånden og viser dig vejen, så du kan klare dig selv – uden at være afhængig af os bagefter.
Her kan du læse om nogle af de seje mennesker fra vores fællesskab, der har delt deres historie om, hvordan de har skabt sig et helt nyt liv med kostomlægning og trænings koncept.

Gitte 

Jeg var på vej til at få diabetes 2, da jeg startede på 8-ugers forløbet i marts 2022. Jeg var klar til at gøre noget ved min motion og kost, som er afgørende for et vægttab/sundere livsstil. På det første 8 ugers forløb tabte jeg 6,4 kg, hvoraf de 4,4 kg var rent fedt og jeg blev 7 år yngre i kroppens alder. Det var super motiverende og jeg går stadig på holdet et års tid efter.

Træning + kosten har givet mig:
- Mere energi i dagligdagen
- Bedre søvnkvalitet
- Styrket helbred og velvære
- Øget selvtillid og selvsikkerhed
- Mere livsglæde

Kristina 

Fællesskabet er det bedste ved. Det er her jeg bliver motiveret og får mulighed for at presse mig selv. Jeg har det sjovt med de andre, hvor vi knokler og griner. Jeg er vildt stolt af mig selv, både for at dukke op og for det fantastiske resultat, jeg har opnået. Bootcampen har gjort træningen sjov og spændende. Jeg kunnet udfordre mig selv og se, hvor langt jeg kan nå. I love it!

Mine resultater med bootcampen har givet mig:
- Tabt 8,6 kg fedt
- Sænket BMI med 4
- Mere energi og livsglæde
- Større selvtillid
- Flottere figur og udstråling

Line 

Jeg har fået mere velvære, flere kræfter og et vægttab. Det er blevet lettere at gøre små ting i hverdagen, som at bære poser. Jeg svømmer hurtigere, og er blevet mindre i cm. Jeg har fået mere selvtillid og glæde ved at se min krop forandre sig til det bedre. Jeg er taknemmelig for den hjælp og vejledning, jeg har fået af min coach og de andre på holdet. Bootcampkonceptet er et godt fællesskab med god varierende træning som passer mig perfekt.

Mine resultater med bootcampen har givet mig:
- Tabt 4,6 kg fedt
- Fået 4,1 kg muskelmasse
- Blevet 7 år yngre i kropsalder
- Forbedret energiniveau og humør
- Mere glad for mit udseende

Rikke

Jeg har gennemgået en fantastisk forvandling på ca. 1,5 år, hvor jeg har opnået et vægttab på næsten 14 kg. Jeg har ikke kun skåret 10,3 kg fedt af min krop, men også sænket min biologiske alder med hele 20 år siden jeg begyndte. Jeg har fokuseret på at skabe en sund og holdbar livsstil, som jeg kan holde fast i uden at føle mig begrænset af kosten.

Mine resultater med bootcampen har givet mig:
- Mindre knæproblemer
- Godt humør
- Mere overskud
- Stærkere fysik
- Bedre selvværd

Mette

Jeg har været med til Bootcamp i et halvt år, og jeg er så glad for det. Jeg har tabt 9 kg, fået mere muskelmasse og sænket min kropsalder med 8 år. Jeg har lært at spise sundt og varieret, uden at føle mig sulten eller afsavn. Jeg har også fået mere glæde af at motionere, både på holdet og selv.

Mine resultater med bootcampen har givet mig:
- Tabt 9 kg
- Fået mere muskelmasse
- Sænket min kropsalder med 8 år
- Lært at spise sundt og varieret
- Fået mere glæde af at motionere

Nul Risiko, Maks Udbytte. Tilmeld Dig Herunder

© Malmgren-Fitness  [#today] / Alle Rettigheder Reserveret
Denne side er ikke ene del af Facebook™ webside eller Facebook™ Inc.